Vés al contingut

[:ct]STEM per l’Emergència Climàtica : Eines i recursos per treballar a l’aula[:es]STEM por la Emergencia Climática[:]

  • per

[:ct]El Curs Eines i recursos per abordar l’Emergència Climàtica a les aules, realitzat del 25 de Gener al 27 de febrer de 2021, en el marc del projecte STEM x Emergència Climàtica, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i del Programa d’Educació per a la Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectius:

– Facilitar eines i recursos per treballar a les aules de primària i secundària l’emergència climàtica des d’una perspectiva crítica i transformadora.

– Promoure una visió de l’educació ambiental en general, i de l’emergència climàtica en particular, que incorpori els enfocaments de justícia ambiental i justícia global.

 

S’han dut a terme 6 sessions:

Presentació del curs. Marina Caireta -ECP,  Mariano Flores i Clara Massip -Edualter | Introducció a l’Educació per a la Justícia Global a les àrees STEM. Grup de Treball EduGlobalSTEM. Oriol Guinart.  25/01/2021.

Cap a una perspectiva de la Justícia Ambiental i la Justícia Global a les Aules. Germán Llerena, Kike Molina, Miquel Vallmitjana – Grup GRESC@. 1/02/2021.

L’emergència climàtica, mirades des del nord i el sud globals. Charo Morán – Ecologistas en Acción Madrid Hablemos del clima: Yvonne Yañez – Acción Ecológica Ecuador 8/02/2021.

Treballar les emocions de l’alumnat davant la situació d’emergència climàtica. Ana Pujol – Resillience.Earth SCCL.  15/02/2021

Què puc fer jo per incidir en els canvis sistèmics necessaris per abordar l’emergència climàtica. Laura de la Orden i Laura Barba – MEL Educació Ambiental. 22/02/2021

Taller de planificació d’una proposta didàctica amb criteris globalitzadors i metodologies transformadores. Núria Garcia i Jordi Muner – Grup de Treball EduGlobalSTEM.  27/02/2021

Podeu consultar els Materials elaborats com a resultat del Taller

[:es]El Curso Herramientas y recursos para abordar la Emergencia Climática en las aulas, realizado del 25 de Enero al 27 de febrero de 2021, en el marco del proyecto STEM x Emergencia Climática, con el apoyo del Área Metropolitana de Barcelona y del Programa de Educación para la Justicia Global del Ayuntamiento de Barcelona, ​​tiene como objetivos:

– Facilitar herramientas y recursos para trabajar en las aulas de primaria y secundaria la emergencia climática desde una perspectiva crítica y transformadora.
– Promover una visión de la educación ambiental en general y de la emergencia climática en particular, que incorpore los enfoques de justicia ambiental y justicia global.

 

Se han llevado a cabo 6 sesiones:

Presentación del curso Marina Caireta -ECP,  Mariano Flores y Clara Massip -Edualter | Introducción a la Educación para la Justicia Global en las áreas STEM. Grupo de Trabajo EduGlobalSTEM. Oriol Guinart. 25/01/2021.

Hacia una perspectiva de la Justicia Ambiental y la Justicia Global en las Aulas. Germán Llerena, Kike Molina, Miquel Vallmitjana – Grupo GRESC@. 1/02/2021.

La emergencia climática, miradas desde el norte y el sur globales. Charo Morán – Ecologistas en Acción Madrid
Hablemos del clima: Yvonne Yañez – Acción Ecológica Ecuador 8/02/2021.

Trabajar las emociones del alumnado frente a la situación de emergencia climática. Ana Pujol – Resillience.Earth SCCL. 15/02/2021

Qué puedo hacer yo para incidir en los cambios sistémicos necesarios para abordar la emergencia climática. Laura de la Orden y Laura Barba – MEL Educación Ambiental. 22/02/2021

Taller de planificación de una propuesta didáctica con criterios globalizadores y metodologías transformadoras. Núria Garcia y Jordi Muner – Grupo de Trabajo EduGlobalSTEM. 27/02/2021

Podéis consultar los Materiales elaborados como resultado del Taller [:]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *